Bloedafname straks alleen op afspraak

  Zonder foto

ENTER - De reguliere zorg is weer gestart. Afgelopen weken hebben medewerkers van Medlon gemerkt dat er op hun locaties bloedafname een toename van patiënten is. 

"Om invulling te kunnen geven aan de 1,5 meter- samenleving gaan wij op onze locaties geleidelijk over naar bloedafname op afspraak", aldus een woordvoerder. "Op onze prikpost in Enter gaan we vanaf 29 juni over naar bloedafname op afspraak. Een afspraak maken kan eenvoudig via de website. Patiënten die een afspraak hebben gemaakt gaan vóór vrije inloop. Wij houden op deze locatie rekening met een korte overgangsperiode door vrije inloop van patiënten die nog niet op de hoogte zijn van deze nieuwe dienstverlening. Vanwege het coronavirus vragen wij patiënten om niet naar een locatie van Medlon te komen wanneer ze klachten hebben zoals hoesten, benauwdheid, verkoudheid of koorts.

In dat geval dient de patiënt telefonisch contact op te nemen met de huisarts om af te stemmen of de bloedafname kan worden uitgesteld of dat de patiënt thuis geprikt kan worden of op afspraak naar een coronaprikpost in Hengelo.

Om patiënten en aanvragers goed te kunnen voorzien van actuele informatie wordt geadviseerd de website van Medlon te raadplegen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden