Logo dedriehoek.net


Foto:

De Driehoek is verkocht

  Zonder foto

Wierden - DPG Media verkoopt per 1 april de huis-aan-huiskrant de Driehoek aan Heinink Media BV. De nieuwe uitgever zal de krant integreren in De Wiezer. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws via deze krant dus gewoon beschikbaar.

DPG Media en Heinink Media BV gaan een nauw samenwerkingsverband aan. Naast De Wiezer worden er meerdere titels van Heinink Media BV toegevoegd aan het nationale verkoop portfolio van DPG Media.

Jan van Dun, algemeen directeur local media van DPG Media: “De markt blijft steeds in ontwikkeling en in veel steden en gemeenten is nog slechts plaats voor één huis-aan-huiskrant. Dit leidt tot allerlei bewegingen in de sector. Sommige titels worden verkocht, andere titels worden aangekocht. Wij passen steeds ons bestaande portfolio aan en zetten verder in op het ontwikkelen van digitale mogelijkheden. Zo kunnen lezers ons nieuws ook vinden op digitale nieuwsmedia, zoals Tubantia.nl of indebuurt.nl.”

Patrick Heinink van Heinink Media: “We zijn als Twentse uitgever blij met de samenwerking. Hierdoor kunnen we sterkere titels per gemeente uitbrengen.”

Heinink Media BV en DPG Media zijn overtuigd van het belang en de kracht van de samenwerking voor het behoud van lokaal nieuws in de regio.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten