Bestuur ‘t Zumpke heeft online vergaderd over onder meer activiteiten

Bestuur ‘t Zumpke heeft online vergaderd over onder meer activiteiten

  Zonder foto

Het bestuur van hengelsportvereniging ‘t Zumpke heeft onlangs digitaal vergaderd. Daarbij kwamen diverse onderwerpen aan bod. In verband met de huidige coronamaatregelen zijn enkele activiteiten op dit  moment niet mogelijk. Als dit weer kan gaan de activiteiten weer door. Voorlopig gaat de algemene ledenvergadering die gepland is op 15 april niet door. Als dit definitief niet mogelijk is wordt de vergadering verplaatst naar september. Bestuursleden zullen af en toe digitaal vergaderen om zaken te bespreken.

ENTER - Daarnaast gaan de wedstrijden voorlopig ook niet door. Als het weer mogelijk is gaan we snel aan de slag met de organisatie. Als er te veel wedstrijden vervallen dan zullen er eventueel losse wedstrijden worden gehouden in plaats van een competitie. 

Verder zullen de mogelijkheden worden bekeken om in de Lee overwinteringsplekken te creëren in de vorm van gaaskooien voor de witvis, om beschermen tegen aalscholvers. Natuurlijk zal voor plaatsing hiervan overleg plaatsvinden met Stichting de Zomp.

Ook wordt al nagedacht over de invulling van het het 50-jarig jubileum in 2023. Onder andere staat op het verlanglijstje om de Viskaravaan weer naar Enter te halen. Verder staat het bestuur in contact met Oost Nederland om de bevisbaarheid van de Het Enterveengat te verbeteren. Mochten er onverhoopt ontwikkelingen zijn, van welke aard dan ook, dan zal dit direct op de site worden gezet. Kijk hier dus regelmatig op.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden