Logo dedriehoek.net

Samenwerkingsactie Wierdense ondernemers

  Zakelijk

WIERDEN - Op 1 februari gaat in Wierden de KRASPAS van start. Een samenwerkingsactie tussen veertien Wierdense ondernemers, die de consument stimuleert om aankopen in Wierden te doen. De actie duurt vier weken en is gratis voor de consument.

Hoe werkt het?
Bij een aankoop van minimaal 10 euro bij een van de deelnemende bedrijven in Wierden, ontvang je gratis een KRASPAS. Als je de kraslaag wegkrast, zie je direct welke prijs je gewonnen hebt. Dit kan één van de hoofdprijzen zijn, maar ook een leuke aanbieding van één van de deelnemers. 'Het interessante van de KRASPAS is dat we klanten actief naar elkaar doorverwijzen', aldus Johan Maasse van Jumbo Wierden. 'Een klant die bij mij zijn boodschappen doet, kan bijvoorbeeld een waardebon van € 25 winnen bij New Day Fashion of 20% korting op 1 artikel naar keuze bij Van Buuren Bouwmarkt.'

Winkels
In totaal doen er veertien Wierdense ondernemers mee met de KRASPAS-actie. De deelnemende bedrijven zijn: Jumbo Wierden, RS Carwash, Jan Pas, Echte Bakker Meinders, Milano Wierden, Van Buuren Bouwmarkt, Intertoys, New Day Fashion, Ravenhorst Sport, Bokkerink Optiek, Van Den Broeke Tweewielers, Mooi Parfumerie, Bloemen bij Bas en Home Sweet Home.

Prijzen
De consument kan met de KRASPAS-actie verschillende prijzen winnen, waaronder 1 minuut gratis winkelen, gratis auto wassen, een Pain Ruben pakket, een Polaroid zonnebril, een fietstas, badkleding, PIP koffieservies en shopper, een bloemen abonnement, een schoonheidsbehandeling en meerdere waardebonnen variërend van € 5 tot wel € 100.

Een overzicht van alle prijzen en de spelregels is te vinden op www.kraspas.nl/wierden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten