Foto v.l.n.r.: Richard Koops, wethouder Johan Coes, Geert Koops. Eigen foto
Foto v.l.n.r.: Richard Koops, wethouder Johan Coes, Geert Koops. Eigen foto

Vloerenbedrijf Koops voegt activiteiten samen op Elsmoat

  Zakelijk

ENTER - Familiebedrijf Koops verhuist naar bedrijventerrein De Elsmoat in Enter. Op dit moment werkt het bedrijf dat gespecialiseerd is in vloeren vanuit drie verschillende locaties. Op de nieuwe locatie worden alle activiteiten uitgevoerd vanaf de Elsmoat.

"De Elsmoat ligt op een hele gunstige locatie. Vanaf ons nieuwe pand zijn we zo op de provinciale wegen en de A1, een ideale uitvalsbasis", licht Richard Koops de keuze voor De Elsmoat toe. Koops is gespecialiseerd in cementdekvloeren en legt deze op een efficiënte wijze aan door de verschillende materialen te mengen in de vrachtwagen. Hierdoor worden de materialen direct vanuit de vrachtwagen in de woning of het gebouw gepompt.

Wethouder Coes is onder de indruk van de innovatieve vrachtwagens waar Koops gebruik van maakt. "Prachtig om te zien hoe de familie Koops innovatie doorvoert in hun bedrijf waardoor ze efficiënter kunnen werken. Mooi dat zo'n ondernemer De Elsmoat kiest om zich te vestigen."

De tekeningen voor het nieuwe pand zijn klaar. Als alles volgens plan verloopt dan verhuist Vloerenbedrijf Koops in het eerste kwartaal van 2020 naar het nieuwe pand.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden