Broers Quint en Steyn Eshuis openen binnenkort een gloednieuwe herenmodezaak in Rijssen.  (Eigen foto)
Broers Quint en Steyn Eshuis openen binnenkort een gloednieuwe herenmodezaak in Rijssen. (Eigen foto) (Foto: Unique Mode)

Nieuwe Unique Mode in stijl geopend

  Zakelijk

Unique Mode opent na vier weken slopen en bouwen de deuren van een splinternieuwe herenmodezaak op t' Schild in Rijssen (voormalig pand Trekpleister). In september 2018 opende Unique Mode ook al een nieuwe herenmodezaak aan het Keizerserf in Nijverdal. "Bij de opening moet je de vloer kunnen kussen, maar nu binnen is het nog een grote stoffige chaos", aldus gebroeders Steyn en Quint Eshuis.

RIJSSEN - Met de nieuwe locatie op 't Schild hoopt Unique een groter publiek te kunnen aanspreken. De oppervlakte aan herenmode verdubbelt en er worden veel merken toegevoegd. Het nieuwe pand op t' Schild is opgeknapt en voorzien van een compleet nieuwe voorgevel. Een mooie mix van moderne architectuur met toch een klassieke uitstraling. De damescollectie zal verhuizen naar Unique Damesmode aan de Grotestraat 10. De herencollectie verhuist naar het nieuwe pand dat volgende week haar deuren opent. Het huidige pand zal een tijdelijke Unique Outlet worden. Donderdag 5 september is de grand opening en dan moet alles spic en span zijn.

De officiële grand opening wordt drie dagen lang gevierd. Elke dag zijn er scherpe openingsdeals en komen er dj's langs die de muziek verzorgen. Op donderdag 5 september ben je aan de Grotestraat 3 vanaf 9.30 uur van harte welkom. 's Avonds zal er een dj aanwezig zijn van 17.00 tot 21.00 uur. En dat is nog niet alles: op de Facebookpagina van Unique Mode maak je ook nog eens kans op 500 euro shoptegoed.

Het huidige jeansconcept krijgt een aanvulling met jonge herenmode. Met nieuwe merken als State of Art, Blue Industry en Bluefields wordt het aanbod in herenmode vergroot. In combinatie met merken als PME Legend, G-Star RAW, Jack & Jones en Black Bananas ontstaat er een frisse mix tussen smart casual en dressed herenmode. Ook voor een colbert of nette broek is de moderne man straks bij Unique Mode aan het juiste adres.

Unique Mode zet een totaalconcept neer voor alle mannen in de regio. Gemak, service een omvangrijke herencollectie en een persoonlijke touch gaan hiervoor zorgen. De nieuwe herenzaak is als het ware opgesplitst in drie zones. Eén gebied bestaat volledig uit grote shop-in-shops. Dit zijn als het ware stukjes winkel van de merken zelf. Elk merk wordt zo geheel in zijn eigen identiteit gepresenteerd. Dan is het tweede gedeelte de trendzone. In dit gebied wordt regelmatig gerouleerd met nieuwe merken. Ook treffen klanten hier verassende presentaties aan van merken die soms nog onbekend zijn. De derde zone is een stukje heritage en passie. Unique Mode is ooit begonnen als een jeanskelder. Een uitgebreid jeansaanbod is dan ook hetgeen waar veel klanten speciaal voor komen. Vandaar dat de derde zone het Denimlab heet. Deze zone bestaat uit een grote denimwall en het bijbehorende horecagedeelte. Elke outfit begint toch altijd nog met een lekkere bak koffie en de juiste jeans

Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten