Uit handen van Eric Tijhuis van Enters Voordeel heeft Janette Heijenkamp het bord ontvangen.
Uit handen van Eric Tijhuis van Enters Voordeel heeft Janette Heijenkamp het bord ontvangen. (Foto: Enters Voordeel)

Gewoon Janette is de leukste zaak van Enter

  Zakelijk

Na een spannende verkiezing is Gewoon Janette aan de Rijssenseweg in Enter verkozen tot leukste zaak van Enter 2018. De verkiezing werd voor de vijfde achtereenvolgende keer gehouden door Enters Voordeel, een consumentenplatform op Facebook.

ENTER - Nadat Enternaren in de eerste ronde hun meest favoriete zaak konden nomineren werd er uiteindelijk een verkiezing gehouden tussen de vijf zaken met de meeste punten. Het was dit jaar een echte nek-aan-nekrace tussen de eerste drie Enterse zaken.

Op de laatste dag van de verkiezing trok Gewoon Janette de overwinning naar zich toe met maar liefst 30 procent van alle stemmen.

Bij de zaak van Janette zijn woonaccessoires en de laatste tijd ook steeds meer kleding verkrijgbaar.

Eigenaresse Janette Heijkamp ontving van Eric Tijhof van Enters Voordeel het bijpassende straatnaambord, deze zal het komende jaar een plaatsje krijgen op de gevel van de winkel.

Als tweede in de verkiezing eindigde dit jaar de winnaar van 2017 IJssalon De Lutte, de derde plaats was evenals vorig jaar voor Kato Fashion & Living. AH Enter en Eetcafé 't Zumpke eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Meer berichten