Logo dedriehoek.net


De familie Rutjes geeft tijdens de open en dag en daarna graag alle informatie. ???????
De familie Rutjes geeft tijdens de open en dag en daarna graag alle informatie. ???????

De Scootmobielspecialist opent showroom in Enter

  Zakelijk

ENTER - De Scootmobielspecialist opent zaterdag 2 september de deuren van een ruime overzichtelijke showroom aan de Daalakkers 11 in Enter. Wethouder Roselien Slagers verricht om 10.00 uur de openingshandeling.

Richard en Margret Rutjes heten vervolgens iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen om het brede assortiment aan scootmobielen te bewonderen. Er is voor elk wat wils en zelfs een tweezits type. Verder zijn er elektronische rolstoelen in diverse modellen voor binnen en buiten, inklapbare rollators en verschillende dienstdoende accessoires. Kortom teveel om op te noemen. Van de zeer stabiele Quingo scootmobiel met vijf wielen heeft Rutjes het alleen verkooprecht in de regio. Er zijn veel noviteiten en iedereen zal versteld staan van de mogelijkheden die voor mensen met een lichamelijke beperking een ideale oplossing zijn. De scootmobielspecialist heeft een eigen werkplaats voor onderhoud. Wie tijdelijk een model nodig heeft kan ook huren.

Inruil is mogelijk en voor een tweedehands kan men er ook terecht. Klanten kunnen rekenen op een degelijk advies, goede begeleiding en vanzelfsprekend mogen er proefritjes worden gemaakt. Tijdens de open dag van 10.00 tot 16.00 geeft de familie Rutjes graag alle informatie. Open: dinsdag tot en met vrijdag 10.00 tot 17.30, zaterdag 10.00 tot 16.00 uur. Tel. 0547-712044.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox