Het onderhoud bij De Koepel is de afgelopen periode gewoon doorgegaan, waardoor de baan er mooi ligt. (Eigen foto)
Het onderhoud bij De Koepel is de afgelopen periode gewoon doorgegaan, waardoor de baan er mooi ligt. (Eigen foto) (Foto: Golfclub "De Koepel")

Naar hartenlust golfen bij De Koepel

  Sport

Golfclub De Koepel aan de Rijssensestraat 142a mag weer gastspelers ontvangen. Natuurlijk worden hierbij de coronamaatregelen in acht genomen. De baan was eerst twee weken exclusief open voor leden. De meeste leden konden niet wachten tot ze weer naar de golfbaan mochten. In een mum van tijd waren alle beschikbare starttijden al geboekt. ‘s Morgens vanaf 08.30 uur sloegen de eerste golfers al af.

WIERDEN - “We zijn ontzettend dankbaar, dat onze leden zich in groten getale hebben aangemeld om de komende tijd als vrijwillige marshall te fungeren”, aldus voorzitter Bernhard Rolloos. “Deze gastheren en -vrouwen houden toezicht op de baan en op het naleven van de maatregelen. De afgelopen periode werkten de greenkeepers door aan het onderhoud van de golfbaan, met als resultaat dat de baan er prachtig uitziet.”

Het restaurant en het terras mogen helaas nog niet open. Daarom biedt restaurant Salute een kop koffie met een broodje of koek to go aan.

Laagdrempelig

In juni worden er diverse kennismakingssessies bij De Koepel gehouden. Zo probeert de golfclub op een laagdrempelige manier mensen enthousiast te maken voor de golfsport.

Aan de weg van Rijssen naar Wierden ligt de prachtige 18 holes par 70 baan met bos- en heidebaan op het landgoed dat vroeger bekendstond als de Wierdense duinen. Kenmerkend voor Golfclub De Koepel zijn de jeneverbessen, de oude inheemse bomen en de heide. Door de zanderige ondergrond is de baan tijdens het hele jaar vrijwel altijd goed bespeelbaar.

Gezellig en gastvrijDoor de prettige ontspannen sfeer, gecreëerd door de leden en de medewerkers voelen leden en gastspelers zich snel op hun gemak. In het restaurant is altijd wel een gezellig plekje te vinden voor een hapje en een drankje, maar ook voor een uitgebreid diner.  Het mooie en zonovergoten terras biedt een fantastisch uitzicht over een groot deel van de baan. Voor gastspelers zijn er aantrekkelijke arrangementen.

Oefenfaciliteiten
Een grotendeels overdekte driving range, een royale chipping green met bunkers en een ruime putting green bieden volop mogelijkheden om te oefenen.  Kortom: Golfclub De Koepel heeft alle oefenfaciliteiten die men bij een golfclub mag verwachten.

Serviceshop
In de serviceshop zijn verschillende golfbenodigdheden verkrijgbaar zoals tees, ballen, handschoenen en andere golfaccessoires.

Kijk voor meer informatie over golfclub De Koepel op de website

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden