Finette Scholten
Finette Scholten (Foto: GV Wierden)

Finette Scholten van GV Wierden turnt toch bij kwartfinale

  Sport

door GV Wierden

VOLENDAM / WIERDEN - De kwartfinale voor turnsters van de tweede divisie was zaterdag 7 maart. Finette had zich hier tijdens de regionale wedstrijden voor geplaatst. Helaas liep Finette zes weken geleden een vervelende blessure op. 

Het zou spannend worden of zij zou kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. Na een herstelperiode mocht zij twee weken geleden weer voorzichtig beginnen met belasten. Dit ging gelukkig goed en een week voor de wedstrijd kon de beslissing gemaakt worden om toch deel te nemen aan de wedstrijd.

Helaas moesten haar oefeningen hier en daar wel worden aangepast en miste zij ritme in haar trainingen. Ondanks de summiere voorbereiding liet Finette mooie oefeningen zien. Vooral op brug liet ze zien wat ze kon en turnde een hele goede oefening. Helaas ging het op het laatste toestel, de 10 cm dunne balk, niet helemaal goed en was duidelijk te zien dat ze ritme miste.

Ondanks dat kan Finette terugkijken op een mooie wedstrijd. De trainsters en Finette horen later in het seizoen wie zich hebben geplaatst voor de halve finale.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden