Deze turnsters van GV Wierden hebben goede prestaties laten zien tijdens de wedstrijd afgelopen zaterdag.
Deze turnsters van GV Wierden hebben goede prestaties laten zien tijdens de wedstrijd afgelopen zaterdag. (Foto: GV Wierden)

Turntalenten gaan de strijd aan in Wierden

  Sport

Ongeveer 200 turnsters kwamen zaterdag 29 februari in actie bij sporthal 'n Dikken in Wierden. De turnsters die tijdens de eerste wedstrijd op 18 januari niet rechtstreeks waren geplaatst konden in Wierden nog proberen een plaats te bemachtigen voor de regiofinale van de vierde divisie op 21 maart.

WIERDEN  - De organisatie van deze play-off wedstrijd was in handen van GV Wierden. De turnsters in de verschillende categorieën van instap tot en met senior hebben gestreden op de vier verschillende toestellen (balk, brug, sprong en vloer). Het niveau lag hoog en voor het publiek was er dan ook genoeg om naar te kijken.

Goede prestaties
De turnsters van GV Wierden presteren goed. In de derde wedstrijd was het de beurt aan twee turnsters deze vereniging. De instappers Yfke Postma en Eline Peterink mochten in actie komen. Eline heeft een vijfde plaats behaald en was zelfs eerste op brug. Hiermee heeft Eline zich weten te plaatsen voor de regiofinale! Ook Yfke had een goede wedstrijd en heeft verbeterpunten laten zien ten opzichte van de eerste wedstrijd, helaas was het niet voldoende voor een finaleplaats.

Finale in Emmeloord
Naast Eline doet junior-turnster Daphne Sleumer mee aan de finale in Emmeloord. Daphne wist tijdens de eerste wedstrijd op 18 januari een zilveren medaille te behalen en plaatste zich daarmee rechtstreeks voor de finale.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden