Met behulp van clinics kunnen belangstellenden zich voorbereiden op bijvoorbeeld de triathlon in Holten. (Foto: Van Gaalen Media)
Met behulp van clinics kunnen belangstellenden zich voorbereiden op bijvoorbeeld de triathlon in Holten. (Foto: Van Gaalen Media) (Foto: Jolien van Gaalen)

Triathlonvereniging Argo houdt acht clinics

  Sport

WIERDEN - Triathlonvereniging Argo is een regionale vereniging met ruim 85 leden uit diverse plaatsen rondom Wierden. De leden zijn op een recreatieve manier bezig met de triathlonsport, een combinatie van zwemmen, fietsen en lopen. Om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de triathlonsport houdt de vereniging van maart tot en met juni acht clinics. Er worden afzonderlijke clinics verzorgd op het gebied van lopen, fietsen en zwemmen maar er zal ook aandacht zijn voor de combinatie van deze drie sporten. Op woensdag 29 januari is er een vrijblijvende bijeenkomst in sportzaal 't Noordbroek aan de Marjoleinlaan 43. Hierbij wordt informatie gegeven over de opbouw van de clinics, de exacte data en voorwaarden.

Meer berichten