Verschillende spelers van tafeltennisverenigingen uit de regio doen mee aan het Twente Top 10-toernooi. Foto ter illustratie.
Verschillende spelers van tafeltennisverenigingen uit de regio doen mee aan het Twente Top 10-toernooi. Foto ter illustratie. (Foto: Pexels)

Regionale topspelers naar Wierden voor Twente Top 10-toernooi

  Sport

door Effekt'74

Bij Effekt'74 in Wierden is het weer tijd voor een groot tafeltennisfeest. Het Twente Top 10-toernooi wordt voor de twintigste keer gehouden, deze keer op zaterdag 4 januari 2020.

WIERDEN - Nadat om 13.45 uur de deelnemers op spectaculaire wijze zijn voorgesteld, zal om 14.00 uur het startsein worden gegeven. De tien beste heren, de beste zes dames en zes beste jeugdleden van Twente strijden om de felbegeerde titel. Dit jaar kent het toernooi wederom een sterk deelnemersveld. Alle toppers uit de regio hebben zich opgegeven om deze titel te veroveren.

Heren
Bij de heren strijden Julian Plette van Kampenion, Hugo Beute van DTV, Erik Pijper van Blauw Wit, Devin Wassink van Blauw Wit, Ramon Henning van Effekt'74, Lars Hubbelmeijer van Effekt'74, Derek Rodink van Thibats, Desney Mansveld van DTS, Thijs Smit van Entac en Lars Banning van Entac om de Contict-bokaal. Het zal een gelijk opgaande strijd worden en de deelnemers zullen toeschouwers toptafeltennis laten zien.

Dames
Bij de dames zal er gestreden worden om de Henk Preuter Bokaal. Linsey Preuter van Blauw Wit, Kim Preuter van Blauw Wit, Jeltje Elsinga van Effekt'74, Linsey Otten (Rijssen), Jessa Buijnink van DTS en Maartje van der Lingen van DTS zullen er alles aan doen om de bokaal binnen te halen.

Jeugd
Bij de jeugd zullen ook zes aanstormende talenten de degens kruisen. Onder andere Timo Baan (Rijssen), Romy Roelfsema van Vitesse'35, Sander Blume van Vitesse'35, Esli Wang van Blauw Wit en Jasper Woolderink van Effekt'74 strijden hier om de titel.

Finales
De finales zullen om 17.30 gespeeld worden. Om de feestvreugde onder de aanwezigen nog verder te vergroten is er een mega-verloting met bijzondere prijzen. Uiteraard zal ook het inwendige deel van de mens niets te kort komen. Als uitsmijter is er een gezellige afterparty.

Meer berichten