De verdedigende en aanvallende acties en punten aan Wierdense kant werden met luid gejuich onthaald. (Foto: Jan van den Noort)
De verdedigende en aanvallende acties en punten aan Wierdense kant werden met luid gejuich onthaald. (Foto: Jan van den Noort) (Foto: Jan van den Noort)

Geweldige sfeer bij 1/8 finale met WVC Volley

  Sport

WIERDEN - Weghorst Makelaardij WVC Volley Dames 1 mocht zaterdag 23 november in de 1/8 finale van de nationale beker tegen de nummer 1 uit de Eredivisie Eurosped uit Vroomshoop uitkomen. Een prachtig moment voor de vereniging en dames uit Wierden. Een voor- en nabeschouwing werd op het programma gezet, de wedstrijd werd begeleid door professionele muziek en geluid én ballenmeisjes. Ook werd er snel een grote verloting opgezet. Op de tribune zaten ongeveer 500 toeschouwers.

Vooraf was bekend dat er een niveauverschil tussen de teams bestaat en dit kwam ook naar uiting in de wedstrijd. Hoewel de dames uit Wierden goed tegenstand probeerden te bieden was Eurosped een maatje te groot. Coach aan Wierdense kant Frank van den Noort heeft alle speelsters speelminuten laten maken. Elke set begon WVC Volley wel met een voorsprong, maar dit konden ze niet lang vasthouden. Dit mocht de pret in Wierden niet drukken. Mooie rally's werden afgewisseld met korte punten. De verdedigende en aanvallende acties en punten aan Wierdense kant werden met luid gejuich ontvangen. Ook de meegereisde Eurosped-fans lieten goed van zich horen.

Een topsfeer met uiteindelijk een zeer terechte winnaar: Eurosped. ZIj gaan door naar de volgende ronde in de beker. WVC Volley kan met trots terugkijken op een mooie avond waar het (Twentse) volleybal weer eens goed in de spotlights heeft gestaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden