Jonge badmintonners van BC Flits vallen in de prijzen

  Sport
Yara en Imke tijdens de prijsuitreiking. (Foto: BC Flits)
Yara en Imke tijdens de prijsuitreiking. (Foto: BC Flits) (Foto: BC Flits)

door BC Flits

De junioreneditie van het Gerrit Bos-toernooi in Hengelo heeft onlangs plaatsgevonden. Vanuit BC Flits deden tien jonge badmintonners mee: Yara, Imke, Jasmijn, Meike, Davi, Joost, Luca, Lloyd, Calvin en Melvin.

WIERDEN / HENGELO - De badmintonners uit Wierden lieten schitterende partijen zien en sommigen wisten het podium te bereiken. Imke en Yara behaalden in de dubbel de tweede plek. Imke mocht zelfs nog een prijs ophalen, want in de enkel werd ze eerste. Een erg knappe prestatie van Imke. Ook Luca wist de finale van de enkel te halen. Helaas verloor hij deze met 21-17 en 21-19. Toch kan hij trots zijn op dit goede resultaat.

Hoogste categorie
Calvin en Melvin speelden mee in de hoogste categorie van dit toernooi. Calvin werd derde in de enkel en Melvin wist de tweede plek te bemachtigen.De broers uit Wierden speelden in de dubbel samen. Hier kwamen ze in de finale, maar haalden net te weinig punten en verloren met 21-9 en 21-11.

Mooie resultaten
Kortom, er zijn onlangs mooie resultaten behaald door de jogne spelers van BC Flits. De badmintonners kunnen zich nu klaar gaan maken voor de competitie die binnenkort weer van start gaat. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten