De deelnemers aan het gezelligheidstoernooi hebben samen met familie of vrienden een ochtend gebadmintond. Eigen foto.
De deelnemers aan het gezelligheidstoernooi hebben samen met familie of vrienden een ochtend gebadmintond. Eigen foto. (Foto: BC Flits)

Gezellig samen een shuttle slaan bij toernooi BC Flits

  Sport

door BC Flits

Bij badmintonclub Flits is afgelopen zaterdag het gezelligheidstoernooi gespeeld. Bij dit toernooi mochten de jeugdspelers van Flits bijvoorbeeld een vriendje, buurmeisje, oom of oma meenemen om samen te komen badmintonnen.

WIERDEN - Er waren drie poules ingedeeld op sterkte. In de eerste poule wonnen Luca en (badminton)vriend Brent. De tweede poule werd gewonnen door de broers Florian en Phillip. Tot slot werd de derde poule gewonnen door Imke en haar vriendin Noa.

Wat het toernooi extra bijzonder maakte, was dat Marco de Jager werd meegenomen door zijn buurjongen Davi. Marco is oud-lid van BC Flits en speelt nu competitie in Groningen. Noemenswaardig is dat Marco volgend jaar met zijn team in de eredivisie gaat spelen. Dit is in Nederland het hoogste niveau waarop je kunt badmintonnen. Marco sloot het toernooi af door de trainer en wat jeugdspelers uit te dagen om een paar punten tegen hem te spelen.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde en sportieve ochtend!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden