Mark Breukink van Enter Vooruit. Foto: Henk Pluimers.
Mark Breukink van Enter Vooruit. Foto: Henk Pluimers. (Foto: Henk Pluimers)

Enter Vooruit weer rode-lantaarn-drager: verlies in Nunspeet met 4-1

  Sport

door Enter Vooruit

Enter Vooruit heeft de overwinning van de vorige wedstrijd geen positief vervolg kunnen geven. Afgelopen zaterdag werd in Nunspeet met 4-1 verloren. Door de 1-2
winst van asv Dronten (winnend in de 93e minuut) zakt Enter Vooruit weer naar de laatste plaats op de ranglijst in de eerste klasse D.

ENTER / NUNSPEET - Al vroeg in de eerste helft kwam Nunspeet op voorsprong. In de vijfde minuut was het Lars van Wetering die de 1-0 op het scorebord zette na een fraaie aanval. Het vervolg van de eerste helft had Nunspeet een overwicht, wat echter niet resulteerde in doelpunten. Deze doelpunten vielen uiteindelijk wél vlak voor rust. In de 36e minuut was het eerst Job Hoogendoorn die scoorde waarna in de in de blessuretijd Lars van Wetering zijn tweede mocht maken. Ruststand: 3-0.

Kansen over en weer
Het begin van de tweede helft was aanvankelijk voor Enter Vooruit, maar het was uiteindelijk Job Hoogendoorn met zijn tweede goal in de 50e minuut, die de wedstrijd in het slot gooide. In het restant van de wedstrijd waren er kansen over en weer. Enter Vooruit werkte hard en dit werd uiteindelijk nog wel beloond met een doelpunt van Sander Jansen in de 63e minuut, 4-1. Dit was tevens de einduitslag.

Volgende wedstrijd
Enter Vooruit moet door deze uitslag deze week vol aan de bak en zal afhankelijk zijn van de wedstrijd asv Dronten tegen DOS'37. Enter Vooruit speelt op zaterdag 25 mei thuis tegen DZC '68, om 14.30 uur op Sportpark de Werf.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Enter Vooruit op de website.

Meer berichten