Super Saturday van WVC Volley groot succes

  Sport

door WVC Volley 

Wat was het de hele dag een groot feest in sporthal 'n Dikken in Wierden afgelopen zaterdag. Weghorst Makelaardij WVC Volley heeft voor het vierde jaar op rij Super Saturday gehouden, mede mogelijk gemaakt door van Buuren, waarbij maar liefst dertien wedstrijden gespeeld werden. Voor de sporthal werd duidelijk gemaakt dat je welkom bij WVC Volley was, middels een nieuw groot spandoek en hoge skytubes. Ook stond er een stormbaan voor de jeugd uitgestald waar naar hartelust geklommen kon worden. Bij binnenkomst konden er lootjes gekocht worden wat voor de vereniging een daverend succes was. Mede dankzij circa 40 enthousiaste winkeliers, die vele verschillende prijzen beschikbaar stelden, waren de loten vrijwel uitverkocht.  De opbrengst van de verloting komt ten goede van de jeugd van WVC.

WIERDEN - Vervolgens liep men de trap richting tribune op langs een haag van rood/zwarte ballonnen. Tijdens de wedstrijd van dames 1 mocht de geschminkte volleybaljeugd van de vereniging plaatsnemen op de viptribune. Ze werden goed verwend daar met wat te drinken, een snoepje en klappers. Om het feest compleet te maken had de organisatie ervoor gezorgd dat elk team voor de wedstrijd letterlijk in de spotlights voorgesteld werd. Muziek in de hal tijdens de wedstrijden zorgde voor nog meer gezelligheid. Wat uiteraard meehielp aan 
de sfeer was dat diverse jeugdteams van de vereniging die dag kampioen geworden zijn en dat de tribunes goed gevuld waren!

Aan het eind van de dag stond er voor de seniorenleden nog een buffet klaar in het sportcafé en werd de dag feestelijk afgesloten met het eindfeest van de vereniging.
Langs deze weg wil Weghorst Makelaardij WVC Volley alle deelnemende winkeliers ontzettend bedanken voor hun bijdrage. Mede dankzij hen is deze dag een groot succes geworden.

Foto's: Jan van den Noort

Meer berichten