Indy verovert de negende plek tijdens de plaatsingwedstrijden in Didam. Foto: Jolien Altena.
Indy verovert de negende plek tijdens de plaatsingwedstrijden in Didam. Foto: Jolien Altena. (Foto: Jolien Altena)

Indy Scheppink in actie bij tweede divisie turnen

  Sport

door Raduga

ENTER / DIDAM - De eerste plaatsingwedstrijden voor de turnsters uit de tweede divisie waren op zaterdag 1 december in Didam. Raduga Enter heeft één turnster in dit hoge niveau. De Enterse Indy Scheppink turnt twee keer in de week bij Raduga en ook twee keer bij Achilles in Almelo.

Vorig turnseizoen is fantastisch begonnen voor deze turnster, met hoge resultaten. Helaas is ze toen halverwege het seizoen geblesseerd geraakt aan beide voeten. Inmiddels turnt ze weer volledig pijnvrij, maar mentaal gezien is zo'n blessure wel een dingetje. Indy haar eerste wedstrijd was het TSR toernooi. Dat was een stroeve en moeilijke wedstrijd. Om een week later dan helemaal wat anders te laten zien is heel lastig. Inhoudelijk zijn er toch wat aanpassingen en vooruitgangen geboekt en ook mentaal heeft Indy grote sprongen laten zien. Het resultaat was prima. Vooral op vloer en brug liet ze strakke oefeningen zien.

Uiteindelijk werd Indy negende in een sterk deelnemersveld. Er zijn mooie doelen gemaakt voor haar volgende wedstrijd in januari. S.V. Raduga Enter bedankt wedstrijdsponsor Koers Oost voor de financiële bijdrage deze wedstrijd.

Meer berichten