Foto: BC Flits

Flits verliest vertekend van Duinwijck in Haarlem

  Sport

door BC Flits

HAARLEM / WIERDEN - Het eerste team van Flits is dit weekend afgereisd naar Haarlem voor de wedstrijd tegen Duinwijck. Net als Flits staat Duinwijck onder de degradatiestreep, waardoor het spannende wedstrijden zijn geworden.

De dubbels voor zowel de dames en heren gingen gelijk van start. De damesdubbel, gespeeld door Birgit Rotman en Marlous Lubbers was erg spannend. De dames wisten er een derde set uit te slepen, maar deze ging nipt naar de tegenstander. De mannen hadden een erg spannende twee set, maar deze ging in de verlenging met 23-21 ook naar Duinwijck: 2-0 achter.

Vervolgens werd gestart met de enkels. Waar Mark in twee sets verloor, wisten Richard, Birgit en Marlous er een driesetter uit te halen. Bij Richard en Birgit ging deze helaas verloren, maar Marlous zorgde voor het eerste punt door haar singel te winnen. Stand: 5-1 voor Duinwijck. Als laatst werden de mixen gespeeld. Mark en Birgit speelden net als Richard en Marlous een spannende driesetter, maar beide koppels slaagden er niet in om de beslissende set naar zich toe te trekken. Eindstand: 7-1 voor Duinwijck, een vertekende uitslag.
 

Meer berichten