De jeugd kan drie dagen gaan voetballen bij Heracles Almelo.
De jeugd kan drie dagen gaan voetballen bij Heracles Almelo. (Foto: )

Soccer Camp in herfstvakantie

  Sport

ALMELO - Heracles Almelo houdt in de herfstvakantie een Soccer Camp en een Keeperskamp in het Polman Stadion. Deelnemers krijgen een Heracles-tenue en twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles.

Het Soccer Camp van Heracles in de herfstvakantie is een driedaags evenement. Ook het keeperskamp duurt drie dagen. Heracles Soccer Camp en Keeperskamp is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Zowel het Soccer Camp als het Keeperskamp vindt van 22 tot en met 24 oktober plaats in het Polman Stadion in Almelo. Alle trainingen van het Heracles Soccer Camp en Keeperskamp staan onder leiding van gediplomeerde trainers en zijn dagelijks van 9.00 tot 15.00 uur. Inschrijven kan via de website.

Volledig programma
Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens het Heracles Soccer Camp en Keeperskamp ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het Soccer Camp en Keeperskamp spelers van het eerste elftal van Heracles Almelo op bezoek om voetbaltips te geven. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Heracles Soccer Camp-tenue en twee wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

Meer berichten