Logo dedriehoek.net


Zitmaaierracen is een hele toegankelijke sport: tussen de manches door is er de mogelijkheid om de machines te bekijken op het rennerskwartier en een praatje te maken met de coureurs. Foto: wdwfotos.tk
Zitmaaierracen is een hele toegankelijke sport: tussen de manches door is er de mogelijkheid om de machines te bekijken op het rennerskwartier en een praatje te maken met de coureurs. Foto: wdwfotos.tk (Foto: WDW)

OK zitmaaierrace spannende finale

  Sport

Enter - De finalerace van het Overijssels Kampioenschap Zitmaaierrace op zaterdag 9 september belooft een spannende ontknoping te leveren. De race is ook nu weer een motorisch spektakel waarbij Twentse gezelligheid en gemoedelijkheid voorop staan! Aanvang 12.00 uur.

De toegang is gratis. Zitmaaierracen is een hele toegankelijke sport: tussen de manches door is er de mogelijkheid om de machines te bekijken op het rennerskwartier en om een praatje te maken met de coureurs. Er is vermaak voor jong en oud onder het genot van een hapje en een drankje!

Het circuit bevindt zich aan de Bornerbroekseweg te Enter ter hoogte van nummer 3a. De races starten hier om 12.00. Vanaf 11.00 zijn de eerste machines en ronkende motoren al te bewonderen en te beluisteren. Nieuw dit jaar is de damesklasse.
www.twentszitmaaierteam.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox