Logo dedriehoek.net

Races op Krompatte

  Sport

ENTER - De Enterse Motor Club houdt zondag 16 juli wordt op het stratencircuit Circuit De Krompatte voor de vijfde keer een Supermoto wedstrijd. Om de rijders een extra gelegenheid te geven om te trainen en de baan te leren kennen is er ook nu weer een extra training op de zaterdagavond 15 juli een van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Dit jaar zal in de andere richting over het circuit wordt gereden, dus niet meer linksom maar nu rechtsom.
"Dit hebben we gedaan om de rijders en publiek wat variatie te bieden maar ook omdat hierdoor het bochtige gedeelte nu voor het onverharde deel van de baan komt te liggen zodat daar geen zand meer komt te liggen, dus meer grip in deze bochten. Ook komt hier een extra bocht met inhaal mogelijkheid. Daarnaast komt er door de andere rijrichting meer uitloop bij de Porsche bocht en verwachten we nu mooiere slides in deze bocht. De laatste bocht voor de finish zal wat haakser gemaakt worden zodat hier goede uitrem mogelijkheden zullen ontstaan", geven de organisatoren op de website www.entersemotorclub.nl aan.

Het is weer een BeNeCup wedstrijd, dus er zijn weer punten te vergaren voor het BeNeCup, het gezamenlijke kampioenschap van België en Nederland. Het aantal deelnemers in de klasse Nationaal is zo groot dat die in twee groepen hun manches rijden.

Reageer als eerste
Meer berichten