Om de continuïteit van onze mooie vereniging te waarborgen is er ruimte voor nieuwe gezichten in het bestuur van NEW. (Eigen foto)
Om de continuïteit van onze mooie vereniging te waarborgen is er ruimte voor nieuwe gezichten in het bestuur van NEW. (Eigen foto)

NEW is zoek naar nieuwe bestuurders

  Politiek

door NEW

Nieuw Enter Wierden vierde in december 2019 alweer haar tienjarig bestaan. Van een nieuwe kleine lokale politieke partij, groeiden wij in de afgelopen tien jaar uit naar de grootste politieke partij van de gemeente Wierden en maken wij nu deel uit van het college van B&W.

WIERDEN/ENTER - Om daar te komen waar wij nu staan hebben vele mensen ons ondersteund. Denk aan leden, vrijwilligers, communicatiespecialisten, strategische denkers, vertrouwenspersonen, en natuurlijk sponsoren. Net als bij elke vereniging komt vooruitgang niet vanzelf, dat doe je samen met elkaar. Vooral door te luisteren en open te staan voor elkaars ideeën bereiken we dat wat wij willen bereiken.

Andere inzichten
Een aantal bestuursleden is vanaf het allereerste uur betrokken bij NEW. Deze mensen willen op den duur graag met vertrouwen het stokje overdragen aan jonge enthousiaste, gedreven en betrokken mensen die zich in willen zetten voor de Wierdense gemeenschap.

Om de continuïteit van onze mooie vereniging te waarborgen is er ruimte voor nieuwe bestuurders, volgens voorzitter Gerrit Nieuwenhuis. “Verjonging en vernieuwing betekent andere inzichten en een andere kijk op zaken waardoor de vereniging en daarmee het bestuur en de fractie nog beter hun taken kunnen invullen ten dienste van het algemeen belang.”

Sporen verdiend
“NEW bestaat nu ruim tien jaar en heeft zijn sporen al aardig verdiend maar wil ook in de toekomst van toegevoegde waarde zijn in de Wierdense politiek."

Het gezegde, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, geldt ook zeker voor onze mooie club van mensen. Uit onze jongerenvereniging NEW Generation zijn ooit Wendy Slaghekke en nu Kenneth Rikkert al doorgestroomd naar de fractie en maakt Janine Rikkert onderdeel uit van het bestuur. Als bestuurslid bij NEW kan je je met vele zaken bezighouden. Je inzetten voor de ledenadministratie, het strategisch team, communicatie of de vertrouwenscommissie behoren tot de mogelijkheden.

Goede mix
Nieuwenhuis: “Je hoeft niet per se ervaring te hebben als bestuurder, wij nemen graag de tijd om je te leren hoe wij bij NEW werken, en kijken uit naar frisse, nieuwe denkers. Voor de goede mix in het huidige bestuur denken wij aan mensen tot ongeveer 35 jaar."

Contact
Voel jij je aangesproken en wil jij ook iets voor onze mooie gemeente betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met ons via bestuur@nieuwenterwierden.nl of telefonisch op nummer 06-28 42 39 62.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van onze partij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden