Rita Ekkelenkamp: "Wij als VVD zijn ontzettend blij met u. De VVD luistert graag naar uw inbreng."
Rita Ekkelenkamp: "Wij als VVD zijn ontzettend blij met u. De VVD luistert graag naar uw inbreng." (Foto: VVD Wierden-Enter)

Voorbereiden of klakkeloos aannemen?

  Politiek

door Rita Ekkelenkamp, VVD Wierden-Enter

Je kunt je op heel veel 'dingen' voorbereiden. De maand december is natuurlijk de maand van heel veel voorbereidingen, zoals het Sinterklaasfeest, Kerstfeest, Oud en Nieuw.

WIERDEN / ENTER - Veel inwoners van onze gemeente zijn weken van tevoren druk bezig met voorbereidingen. Inkopen voor sinterklaas en van kerstspullen. En natuurlijk het inpakken van de cadeaus en de surprise. Dan komt oud en nieuw om de hoek kijken. Halen we dit jaar vuurwerk of gaan we carbid schieten? Iedereen bereidt zich op zijn of haar eigen manier voor.

Nota's
Maar hoe gaan wij als raadsleden om met onze voorbereidingen? Adviesnota's worden door onze ambtenaren voorbereid en besproken in het college. Wanneer ons college akkoord gaat met de geschreven nota's gaan deze naar de raadsleden.

Er zijn nota's die je klakkeloos aan kunt nemen, maar er zijn meerdere nota's waar wij als raadsleden iets van vinden. Informatie uit onze achterban speelt hierbij uiteraard een grote rol. En natuurlijk u, als inwoner van onze gemeente Wierden.

Ontevreden
De laatste tijd zien we met enige regelmaat dat de publieke tribune van het gemeentehuis vol zit met 'ontevreden' inwoners. Waarom bent u als inwoner zo 'ontevreden'?

Er wordt onvoldoende naar u geluisterd. Daarnaast wordt u niet meegenomen in de plannen die in uw buurt en omgeving spelen. Wij als VVD zijn ontzettend blij met u. Laat vooral uw stem horen. De VVD luistert graag naar uw inbreng. Want wie kent zijn buurt en omgeving nou het beste?

Wij proberen met uw inbreng de juiste keuzes te maken. Keuzes die voor het algemeen belang de juiste zijn. Niet klakkeloos accepteren wat er in de adviesnota staat geschreven.

Fijne feestdagen!
De VVD Wierden-Enter wenst u hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral voorspoedig 2020 toe.

Meer berichten