Nieuw Enter Wierden vraagt verenigingen, ondernemers en inwoners om aan te geven wat goed gaat en wat beter kan.
Nieuw Enter Wierden vraagt verenigingen, ondernemers en inwoners om aan te geven wat goed gaat en wat beter kan. (Foto: NEW)

Nieuw Enter Wierden vraagt: wat is uw inbreng?

  Politiek

door Nieuw Enter Wierden

Elke politieke partij in Wierden krijgt in De Driehoek om de beurt ruimte om in een maximaal aantal woorden iets aan u te vertellen. Wij gaan u dit keer niets vertellen, maar vragen u vijf minuten na te denken over waar u blij en tevreden mee bent in onze gemeente en waar u kansen ziet om zaken te verbeteren.

WIERDEN / ENTER - Want weet u? Zonder de inbreng van al onze inwoners en ondernemers en verenigingen staan wij als gemeentebestuur helemaal nergens. Gelukkig is er al steeds vaker de ruimte om vooraf mee te denken. Zo kon dat bij grootschalige duurzame energie opwekking, deze week bij de economische visie en bij de herinrichting van diverse straten in de gemeente.Dus beste inwoner, beste ondernemer, beste vereniging: mogen wij u uitdagen om vijf minuten in alle rust na te denken over wat goed gaat en wat beter kan?

Uw inbreng kunt u mailen naar secretariaat@nieuwenterwierden.nl. Wij zullen naar aanleiding van uw mail graag in gesprek gaan en contact opnemen.

Meer berichten