De focus van Annemiek Wassink ligt op het MKB, bereikbaarheid en jongeren. Foto: CDA Wierden-Enter.
De focus van Annemiek Wassink ligt op het MKB, bereikbaarheid en jongeren. Foto: CDA Wierden-Enter. (Foto: CDA)

Wierdense op provinciale lijst van CDA

  Politiek

door CDA Wierden-Enter

Deze week, woensdag 20 maart, mogen we stemmen voor de Provinciale Staten en de waterschappen. Doorgaans geen verkiezingen waar burgers erg warm voor lopen.

WIERDEN - Toch staat er heel wat op het spel: de inrichting, kwaliteit en veiligheid van onze eigen leefomgeving. Op provinciaal niveau worden belangrijke beslissingen genomen die van directe invloed zijn op ons als burgers. Het is daarbij van het grootste belang dat we in Zwolle vertegenwoordigd worden door iemand uit onze eigen omgeving.Annemiek Wassink uit Wierden is kandidaat op de provinciale lijst voor het CDA en u kunt op haar stemmen.

Gemotiveerd
Zij maakt zich sterk voor een goede belangenbehartiging van onze gemeente in Zwolle. Een sterk punt van Annemiek is dat ze makkelijk connecties kan leggen tussen inwoners, ondernemers en de provincie. Annemiek: "Het is zeer belangrijk dat de inwoners van onze gemeente zich verbonden blijven voelen met de politiek in Zwolle, want daar worden beslissingen genomen over zaken die ons allemaal aangaan. Ik ben zeer gemotiveerd om die verbinding te behouden en te versterken."

Focus
Haar focus ligt op het MKB, bereikbaarheid en jongeren. "Ik zet mij in voor het MKB door nieuwe investeringen voor jonge ondernemers mogelijk te maken, zij zijn immers de toekomst. Ook vind ik het belangrijk dat jongeren een betaalbaar woningaanbod krijgen. Verder ga ik ook voor optimale bereikbaarheid door het opwaarderen van de autowegen N35 en N36", aldus Annemiek.

De 24-jarige Annemiek is als geboren en getogen Wierdense erg gehecht aan haar omgeving en daarom gefocust op het behoud daarvan. Annemiek: "Opgroeien in een mooi dorp als Wierden, waar je veel mensen kent, houd je sociaal! Noaberschap is erg belangrijk in Wierden, het omkijken naar elkaar. Ik ga mijn uiterste best doen om mijn steentje bij te dragen."

Waterschap
Tegelijkertijd met de verkiezingen voor de Provinciale Staten zijn de waterschapsverkiezingen. CDA- lijsttrekker Wim Stegeman uit Rijssen: "De komende jaren houden we vast aan een degelijk waterbeheer, waarbij we speciale aandacht hebben voor opvangen van klimaatverandering in stad en land, voor opwekken van eigen energie, voor het nog sterker betrekken van onze inwoners bij grote projecten en het werk van het waterschap en voor een realistische en haalbare aanpak van maatregelen die volgen uit de Kader Richtlijn Water." Stem daarom CDA!

Meer berichten