Praat ook mee over uw gemeente

  Politiek
Foto: Dianne Harberink, VVD Wierden-Enter

door Dianne Harberink, lid schaduwfractie VVD

WIERDEN / ENTER - Als ik dit stukje schrijf is het zomerreces van uw gemeenteraad en het college van b en w begonnen. Voor mij is deze periode geen vakantie, het werk gaat door en alle perikelen wat betreft FC Twente houden me ook danig bezig de komende tijd vanwege mijn bestuurlijke betrokkenheid bij FC Twente vrouwenvoetbal.

In mijn schaarse vrije tijd valt er genoeg te genieten in onze mooie gemeente Wierden en mijn woonplaats Enter. De dorpen en kernen organiseren voor inwoners en toeristen diverse activiteiten, waar voor een ieder wel iets leuks te beleven valt.Toch valt mij, als steunfractielid van de VVD afdeling Wierden-Enter, de politiek in deze periode loslaten niet mee. Moeilijke zaken komen deze jaren nog op onze gemeente af, zorg, jeugdzorg, veiligheid, zijn er maar enkele van.

Vrijheid en veiligheid
In een, voor mij, ideale democratie, staat de burger voorop. Dit betekent voor mij vrijheid, veiligheid, gelijkheid, maar wat betekent het voor u? Houdt u zich überhaupt na de verkiezingen nog bezig met wat er in uw gemeente gebeurt? Worden de idealistische verkiezingsbeloften door de door u gekozen partijen uitgevoerd? Gaan dingen zoals verwacht, of valt het u (toch weer) tegen? Is deze vakantieperiode voor u misschien een mooie kans eens na te denken over hoe u mee kunt denken over diverse zaken?

Meepraten
Ook de gemeente Wierden vraagt u mee te praten via wierdenikpraatmee.nl. Hier liggen uw kansen! Praat ook mee, beslis ook mee over wat er in uw gemeente gebeurt en nog gebeuren moet.Het gaat over uw veiligheid, vrijheid en uw leefomstandigheden in onze mooie gemeente, maar ook over uw financiën, u bent immer degene die de kas van de gemeente vult door middel van uw belastingen. En dat is al meer dan genoeg!

Vakantie
Ik praat mee middels de fractie van de VVD, voor u, ons en onze kinderen en kleinkinderen.Praat u ook mee? Dit kan natuurlijk ook bij onze fractie, een geweldige groep mensen die zich belangeloos inzetten om voor u de juiste besluiten te ondersteunen in de raad. U bent van harte uitgenodigd om onze bijeenkomsten te bezoeken. Voor nu wens ik u allen een geweldige zomer, fijne vakantie maar vooral een goede gezondheid toe!

Informatie
Kijk voor meer informatie over de VVD Wierden-Enter, de raadsleden en standpunten op de website van de partij. 

Meer berichten