Logo dedriehoek.net


Riet Eshuis: "We gaan graag in gesprek met organisaties en inwoners."
Riet Eshuis: "We gaan graag in gesprek met organisaties en inwoners."

CU Saloons: ideeën ophalen uit samenleving

  Politiek

WIERDEN - De komende tijd start de ChristenUnie Wierden-Enter een nieuw initiatief, de CU-Saloons. De ChristenUnie legt hiermee de verbinding tussen politiek en samenleving. "In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2018, worden de CU Saloons vooral gebruikt om ideeën op te halen uit onze samenleving," aldus Riet Eshuis, fractievoorzitter van de ChristenUnie.

"Maar dat betekent niet dat we geen oor en oog hebben voor de actuele knelpunten. Ook daarvoor gaan we graag in gesprek met organisaties en inwoners. We hebben een vrij lang zomerreces, een mooie periode om wat uitgebreider de tijd te nemen voor onze contacten in de samenleving."

In gesprek gaan

De CU Saloons worden op verschillende manieren vormgegeven: door op locaties in gesprek te gaan met organisaties en inwoners en door op gezette tijden inloopsessies te houden bij onze raadsleden. Zo wordt elke laatste vrijdag van de maand van 19.00 tot 20.30 uur een inloopsessie gehouden bij raadslid Kees van Dijk aan de Werfstraat 1 te Enter. De tweede CU saloon staat gepland met de Plaatselijke en Gemeenschappelijke belangen uit de buitengebieden, op 18 juli in 't Skoapn'skot in Hoge Hexel.

Brief naar clubs

Ook stuurt de ChristenUnie een brief naar verenigingen en organisaties om informatie op te halen voor het verkiezingsprogramma. Deze input kan tot 1 augustus aangeleverd worden.

CU Saloon aanvragen

Organisaties en verenigingen kunnen daarin ook aangeven of zij een CU Saloon wensen over relevante thema's. Naar aanleiding van dit persbericht kunnen ook CU Saloons aangevraagd worden, zie wierden.christenunie.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten