Logo dedriehoek.net


Ina Mennegat uit Enter: "Met dit ontwikkeladvies vergroten werknemers hun kansen op de arbeidsmarkt en geven werkgevers hun medewerkers een positieve impuls." (Eigen foto)
Ina Mennegat uit Enter: "Met dit ontwikkeladvies vergroten werknemers hun kansen op de arbeidsmarkt en geven werkgevers hun medewerkers een positieve impuls." (Eigen foto) (Foto: Bureau Dare!)

Coachingsbureau Dare uit Enter geselecteerd voor 'NL leert door'

  Ingezonden

Ina Mennegat van Dare!, een bureau voor coaching en leiderschap, is door het ministerie van SoZaWe geselecteerd als een van de gekwalificeerde loopbaanadviseurs voor de regeling ‘NL leert door’.

ENTER - Met deze regeling wil het ministerie werkenden, werkzoekenden, flexwerkers en zzp’ers ontwikkeladvies en/of (online) scholing bieden. Het doel is behoud van werk. NL leert door is er voor iedereen vanaf 18 jaar tot en met de pensioengerechtigde leeftijd. Ook werkgevers kunnen dit ontwikkeltraject aanvragen om de ontwikkeling van hun werknemers én zichzelf te bevorderen.

Deelnemers krijgen vier uur loopbaancoaching en een arbeidsmarktscan. Daarnaast gaan ze aan de slag met een digitaal werkboek en verschillende oefeningen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het ministerie betaalt de factuur.

Ina licht toe: “Met dit ontwikkeladvies kunnen mensen keuzes maken over de toekomst in hun werk. Dat kan onder meer gaan over competenties, omgaan met veranderingen, enzovoort. Zo vergroten werknemers hun kansen op de arbeidsmarkt, geven werkgevers hun medewerkers een positieve impuls en kunnen zelfstandigen uitzien naar echt passende opdrachten.”

Bureau
Dare! is een bureau voor coaching en leiderschap in de breedste zin van het woord. De Enterse Ina Mennegat begeleidt zowel medewerkers, teams als werkgevers. Ze uit een ondernemersfamilie, volgde verschillende management- en coachopleidingen en werkte in uiteenlopende organisaties in leidinggevende functies. Ze leerde daar veel, ook hoe het niet moet.
Enkele jaren geleden zette ze de stap naar het ondernemerschap met Dare! “Want het draait tenslotte om lef. Om in actie te komen. Dat brengt jou én je omgeving verder,” aldus Ina.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op via ina@darebeweegt.nl.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten