Logo dedriehoek.net


Bij de groepslessen van Kaliber kunnen samen met hun vrienden meer leren over succes. Deze lessen zijn vanaf nu in heel Twente beschikbaar. (Foto: Kaliber)
Bij de groepslessen van Kaliber kunnen samen met hun vrienden meer leren over succes. Deze lessen zijn vanaf nu in heel Twente beschikbaar. (Foto: Kaliber) (Foto: Kaliber)

Kunstenschool Kaliber biedt succesvolle lessen aan in heel Twente

  Ingezonden

Kaliber biedt groepslessen aan om samen met vriendjes en vriendinnetjes meer te leren over muziek. Wegens succes zijn deze lessen nu beschikbaar in heel Twente.

TWENTE - Music4Kids is een moderne en uitgebreide variant van de AMV-les (algemene muzikale vorming). In een jaar tijd maken kinderen uit groep 4 en 5 spelenderwijs kennis met diverse instrumenten uit orkesten en (pop)bands. Van blokfluit tot boomwhacker en van klokkenspel tot trommel. Met behulp van moderne middelen wordt een interactieve les gegeven, waarbij veel waarde wordt gehecht aan zang, dans, ritme en uitvoering.

Bij Music4Kids 2 gaan kinderen vanaf groep 5 dieper in op de diverse instrumenten uit een orkest en een (pop)band en bereiden zich voor op een instrumentenkeuze. Daarbij gaan ze actief aan de slag met het uitproberen van verschillende blaas-, slagwerk-, en toetsinstrumenten.

Basisblokfluit
Bij de startklas basisblokfluit leren kinderen tussen 6 en 12 jaar in groepsverband de basisbeginselen van muziek. Het leuke aan de blokfluit is dat je het snel kunt leren en dat je in een groep al gauw gezamenlijk de mooiste muziek kunt maken. In een jaar leren kinderen alles over dit veelzijdige instrument, waarna zij zich verder kunnen ontwikkelen in wat zij het leukst vinden.

Proefrondje Muziek
Proefrondje Muziek is bedoeld voor kinderen die graag een muziekinstrument willen spelen, maar nog niet weten welke. In vijftien lessen leren zij diverse instrumenten en hun muziek kennen, krijgen zij muzikale basisvorming en kunnen zij gericht een keuze maken voor een instrument. Proefrondje Muziek is geschikt voor kinderen in groep 4 tot en met 6.

Meer informatie
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via 088-48 68 700 of info@kaliberkunstenschool.nl.

Video’s over de basismuzieklessen en meer informatie staan op de website

Nieuwsoverzicht

Meer berichten