Logo dedriehoek.net


Plezier en sport komen samen bij trainingen van Ruiten Drie. (Foto: Koos Visser)
Plezier en sport komen samen bij trainingen van Ruiten Drie. (Foto: Koos Visser)

Ruiten Drie begint in september met Start2Bike

  Ingezonden

Mountainbikes waren de afgelopen tijd bijna overal uitverkocht, zo berichtten verschillende media. Mensen die willen leren mountainbiken kunnen terecht bij toervereniging Ruiten Drie voor Start2Bike. Op zondag 6 september start de serie van vier lessen op alle zondagen in september.

ALMELO - Er is een groep voor vrouwen en mannen, en een groep voor alleen vrouwen. Die laatste groep zit al bijna vol, meldt instructeur Koos Visser. Hij vertelt ook alvast over wat er op het programma staat: “Bij onze lessen brengen we plezier en sport samen. Zo werk je bijna ongemerkt aan je conditie en leer je beginnende medefietsers kennen. Daarnaast nemen we je mee naar de mooiste routes in de regio én krijg je praktische tips over hoe je het beste kunt fietsen en onderhoud. Zo kun je na de lessen zelf veilig op pad en haal je meer plezier uit jouw nieuwe mountainbike.”

Ruiten Drie is voor racefietsers en mountainbikers die sportief en gezellig willen fietsen. De vereniging biedt aan vrouwen en mannen verschillende trainingen en activiteiten aan die zijn afgestemd op ieders niveau en ambitie. Niet-leden kunnen vrijblijvend een keer meefietsen met een mountainbike- of racefietstraining. Neem voor meer info contact op via de website.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten