Rick te Morsche en Jan Karsten.  (Foto: Luchtvermaak Wierden)
Rick te Morsche en Jan Karsten. (Foto: Luchtvermaak Wierden) (Foto: Luchtvermaak Wierden)

Luchtvermaak Wierden zet mooie prestaties neer

  Ingezonden

Postduivenvereniging Luchtvermaak Wierden heeft drie wedvluchten gehouden.

WIERDEN - Vanuit Beek & Donk vlogen jonge duiven een afstand van 111 kilometer, de lossing was zaterdag om 7.30 uur. De eerste duif was terug om 11.33 uur. Op plek 1,2,3 en 4 staat Jan Karsten. Irma Karsten heeft de vijfde plaats behaald, gevolgd door Marinus Braakman op plek 6 en 7. Johan Briene en Gerda Briene staan op plaats 8 en 9.

Dizy le Gros
Vanuit Dizy le Gros vlogen oude duiven een tocht van 354 kilometer, de lossing was om 7.45 uur. Om 10.56 uur was de eerste duif terug. Jan Karsten heeft plek 1,2,4 en 6 behaald. Marinus staat op plek 3,5 en 7. Hennie Scholten en Hugo Schipdam staan op plek 8 en 9. Rick te Morsche sluit de rij met de tiende plaats.

Periqueux
Tot slot was er een wedvlucht vanuit Periqueux van 908 kilometer. Deze vlucht werd gelost op vrijdag om 13.00 uur.  Het was een overnachtingsvlucht, dus de eerste duif was terug op zaterdag om 7.55 uur. Rick te Morsche heeft de eerste, tweede, derde, vierde, vijfde, zevende, achtste, negende en tiende plek behaald. Jan Karsten staat op de zesde plaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden