Bij het open huis kan men zien wat er allemaal te doen is op het gebied van muziek, zang, theater en kunst. (Foto: Kaliber)
Bij het open huis kan men zien wat er allemaal te doen is op het gebied van muziek, zang, theater en kunst. (Foto: Kaliber) (Foto: Kaliber)

Kaliber houdt bijzonder open huis: op locatie en online

  Ingezonden

Neem ook een kijkje op 19 september

door Kaliber

Het jaar 2020 gaat anders dan we hadden verwacht en dat betekent dat de open huizen van Kaliber in september ook in een nieuw jasje worden gestoken. Je bent van harte welkom op onze locatie in Wierden, maar kunt ook ons digitale open huis bezoeken. Of combineer ze voor de allerbeste voorbereiding op lessen.

WIERDEN - Op 19 september vindt tussen 13.00 en 15.00 uur het open huis van Kaliber plaats in De Passie in Wierden. Tijdens het open huis ga je langs alle docenten, bezoek je hun lokalen en laten ze je zien wat je allemaal kunt doen op het gebied van muziek, zang, theater en kunst.

Om het veilig te houden wordt er een maximum gesteld aan het aantal bezoekers

Reserveren

Om het voor iedereen veilig en leuk te houden hanteert Kaliber een maximumaantal bezoekers. Een plekje reserveren kan door je van tevoren aanmelden en een tijdslot te kiezen.

Langskomen kan ook zonder aanmelden, maar dat kan zijn dat bezoekers even moeten wachten.

Digitaal open huis

Voor belangstellenden die liever thuis blijven of hun komst naar het open huis wat beter willen voorbereiden biedt Kaliber een online variant. Daar vinden zij alle informatie, kunnen kennismaken met docenten en video's bekijken.

Proefles

Als zij iets hebben gevonden, biedt een gratis proefles natuurlijk de uitkomst om het eens in de praktijk te proberen. Iedereen mag twee gratis lessen aanvragen, waarvan één gratis les per cursus.

Meer informatie

Kijk voor meer info over de open huizen en het aanmelden op de website. Natuurlijk kunnen mensen ook bellen of mailen als zij meer willen weten: 088-48 68 700 of info@kaliberkunstenschool.nl.

www.kaliberkunstenschool.nl/openhuis

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden