Logo dedriehoek.net


De voormalige basisschool De Touwladder worden een huisartsenpraktijk. (Foto: Van Gaalen Media)
De voormalige basisschool De Touwladder worden een huisartsenpraktijk. (Foto: Van Gaalen Media) (Foto: Jolien van Gaalen)

De Touwladder verkocht aan twee huisartsen

  Ingezonden

Het voormalige schoolgebouw De Touwladder wordt verkocht aan twee huisartsenpraktijken. Zij hebben met hun plan ‘huisartsen onder één dak’ de openbare inschrijving voor De Touwladder gewonnen. Twee andere partijen brachten ook een bod uit.

WIERDEN - De huisartsen willen een ‘huisartsenpraktijken onder één dak’-constructie te realiseren waarbij ook ruimte is voor andere eerstelijns zorgverleners. “Wij zijn heel blij met dit plan. Het voldoet aan de wensen die wij voor ogen hadden en heeft echt een maatschappelijke meerwaarde voor Wierden”, vertelt wethouder Johan Coes. “De praktijken zijn al langere tijd op zoek naar een geschikte locatie en met hun intrek in De Touwladder krijgt de huisartsenzorg een mooie plek in het dorp.” 

De belangstelling was groot. Er zijn veel bezichtigingen gedaan en in totaal kregen 45 belangstellenden toegang tot de digitale omgeving met informatie over de verkoop van De Touwladder.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten