Logo dedriehoek.net


Stichting De Welle heeft ook mooie fietstochten uitgezet in de omgeving. Foto ter illustratie.
Stichting De Welle heeft ook mooie fietstochten uitgezet in de omgeving. Foto ter illustratie. (Foto: Van Gaalen Media)

Zomeractiviteiten voor jong en oud

  Ingezonden

De temperaturen stijgen weer, de bomen worden groen en de voorjaarsbloemen staan te pronken in de zonnestralen. Stichting Welle houdt diverse leuke zomerse activiteiten.

door Stichting De Welle

WIERDEN - Dit jaar ziet de zomervakantie er wellicht anders uit dan gepland. Mensen gaan misschien niet op vakantie of vieren de zomervakantie in Nederland. Stichting De Welle heeft mooie activiteiten georganiseerd die hopelijk bijdragen aan het zomerse gevoel. Dit alles natuurlijk binnen de huidige covid-19 maatregelen. Voor alle activiteiten is aanmelden noodzakelijk.

Bakken
Zin om met je vader, moeder, opa, oma, (klein)kind(eren) of buurvrouw een heerlijke taart te bakken? Doe dan mee met Heel De Welle bakt. Meld je uiterlijk 23 juli aan, haal op 27 juli het basispakket op en stuur voor 3 augustus een foto van je taart. De mooiste taart wint een prijs.

Tocht der Tochten
Voor de jeugd ouder dan 12 jaar is er een avontuurlijke uitdaging. Zij kunnen zich voor 1 augustus opgeven voor de Tocht der Tochten die plaatsvindt op vrijdagavond 7 augustus. De Tocht der Tochten is een speurtocht waarin deelnemers verschillende opdrachten krijgen om hints te verdienen over de rest van de route. Meedoen kan per groep van maximaal zes personen of alleen.

Bingo
Op 4 augustus vindt de grote Welle bingo plaats. Vanaf je bank of uit je luie stoel een spannend potje bingo spelen. Deze bingo is live te volgen via een livestream op YouTube. Meedoen? Geef je uiterlijk 31 juli op viazomeractiviteiten@stichtingdewelle.nl. Er zijn mooie prijzen te winnen! Deelname is gratis.

Fietsen en wandelen
Tot slot heeft De Welle diverse wandel- en fietstochten uitgezet in deze mooie omgeving. Vier je vakantie in eigen woonplaats en wil je een dagje genieten van de omgeving en tegelijkertijd lekker bewegen? Maak dan gebruik van deze wandel- en fietsroutes. Elke week ligt er een nieuwe route klaar om de omgeving van de gemeente Wierden en Hellendoorn te ontdekken. De routes zijn vanaf week 30 te downloaden op www.stichtingdewelle.nl. Ook kun je op werkdagen 's ochtends bij het kantoor van De Welle aan dokter G.H. Beensweg 21 een route ophalen.

Meer berichten