Luchtvermaak Wierden kan terugkijken op drie geslaagde wedvluchten, waarbij leden mooie prestaties hebben behaald. (Eigen foto)
Luchtvermaak Wierden kan terugkijken op drie geslaagde wedvluchten, waarbij leden mooie prestaties hebben behaald. (Eigen foto) (Foto: Luchtvermaak Wierden)

Succes voor Luchtvermaak Wierden bij wedvluchten

  Ingezonden

Postduivenvereniging Luchtvermaak Wierden heeft onlangs diverse wedvluchten gehouden.

WIERDEN - Bij de eerste wedvlucht werden de duiven om 8.00 uur gelost in Chalons en Champagne voor een vlucht van 413 kilometer. De eerste duif was om 13.13 uur terug. De uitslag is als volgt: op de eerste plaats staat Marinus Braakman, Jan Karsten staat op plek 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9 en 10. Bertus van Dijk staat op de zevende plaats.

Duffel
Daarnaast was er een wedvlucht vanuit Duffel (200 kilometer), de lossing was om 13.50 uur. De eerste duif, van Hugo Schipdam, was terug om 15.26 uur. Marinus Braakmaan staat op de tweede, derde, zesde en achtste plaats. Op de vierde, vijfde, negende en tiende plek staat Jan Karsten. De zevende plek is voor Hennie Scholten.

Fay aux Loges
Tot slot was er een wedvlucht van 587 kilometer vanuit Fay aux Loges, de lossing was om 7.00 uur.
De duif van Jan Karsten was als eerste terug om 13.45 uur. Jan staat ook op de tweede, vierde, negende en tiende plaats. Rick te Morsche heeft de derde, vijfde, zesde, zevende en achtste plek behaald.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden