Foto: Golfclub de Koepel

Vanwege grote vraag extra clinics bij golfclub De Koepel

  Ingezonden

Golfclub De Koepel is vorige maand begonnen met clinics om mensen kennis te laten maken met de golfsport en de golfclub. Binnen een mum van tijd waren de diverse data volgeboekt. “We krijgen zoveel positieve reacties”, zegt secretaris D.A. Smit. “Om aan de grote vraag te kunnen voldoen hebben we extra dagen hiervoor beschikbaar gesteld."

WIERDEN - Donderdagavond en zaterdagmorgen in de maanden juli en augustus is iedereen van harte welkom. Op een plezierige en laagdrempelige manier krijgt men een goed beeld van de golfsport én mag men natuurlijk een balletje slaan. Vooraf wel even aanmelden. Dit kan bij het secretariaat via info@golfclubdekoepel.nl of telefonisch via 0546-54 70 70. Wie enthousiast is geworden kan zich vervolgens opgeven voor het Swing Together-programma waarbij in kleine groepjes worden golflessen verzorgd door een golfprofessional.

"We merken dat mensen een drempel over moeten, men denkt dat golf een elite-sport is. Dat misverstand willen we wegnemen via deze kennismakingssessies. Golf is een sport voor iedereen, ongeacht leeftijd, niveau of geslacht. Golf is uitdagend en afwisselend, je bent lekker actief in de buitenlucht en de kans op blessures is minimaal."

Over golfclub De Koepel
Aan de weg van Rijssen naar Wierden ligt de prachtige 18 holes par 70 bos- en heidebaan op het landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. Kenmerkend voor golfclub De Koepel zijn de jeneverbessen, de oude inheemse bomen en de heide. Door de zanderige ondergrond is de baan tijdens het hele jaar vrijwel altijd goed bespeelbaar.

Door de prettige ontspannen sfeer, gecreëerd door de leden en de medewerkers voelen leden en gastspelers zich snel op hun gemak. In het restaurant is altijd wel een gezellig plekje te vinden voor een hapje en een drankje, maar ook voor een uitgebreid diner. Het mooie en zonovergoten terras biedt een fantastisch uitzicht over een groot deel van de baan. Voor gastspelers zijn er aantrekkelijke arrangementen.

Oefenfaciliteiten
Een grotendeels overdekte driving range, een royale chipping green met bunkers en een ruime putting green. Kortom: golfclub de Koepel heeft alle oefenfaciliteiten die men bij zo’n golfclub mag verwachten. In de serviceshop kan je verschillende golfbenodigdheden aanschaffen zoals tees, ballen, handschoenen en andere golfaccessoires.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden