Mevrouw van der Linden heeft genoten van het optreden van troubadour Rob Krot. (Foto: Stichting Vier het Leven)
Mevrouw van der Linden heeft genoten van het optreden van troubadour Rob Krot. (Foto: Stichting Vier het Leven)

Vier het Leven brengt intiem thuisconcert ook naar Wierden

  Ingezonden

door Stichting Vier het Leven

WIERDEN - Heb het leven lief’ zong troubadour Rob Krot speciaal voor mevrouw van der Linden uit Wierden. Zij is één van de vijftien mensen in Nederland die een hartenwens heeft ontvangen. Stichting Vier het Leven bestaat 15 jaar en in samenwerking met de Vriendenloterij werden vijftien Hartenwensen uitgedeeld: een intiem optreden in de vorm van een muzikale verrassing bij iemand aan huis.  

De artiest was een schot in de roos: Rob Krot is groot fan van Ramses Shaffy en mevrouw van der Linden is bewonderaar van Liesbeth List. Prachtige nummers zong de troubadour voor haar. Mevrouw van der Linden schrijft gedichten en één van haar gedichten met de gelijknamige titel van ‘Heb het leven lief’ van Liesbeth List heeft Rob Krot, tot haar verrassing, in één lied verweven.

Locatiecoördinator Corine Rademaker van Vier het Leven was zichtbaar blij dat de verrassing zo geslaagd was: “Sinds corona bellen vrijwilligers met onze gasten en met mevrouw van der Linden bel ik regelmatig. Toen bekend werd dat mevrouw de Hartenwens zou krijgen, wilde ik graag in contact komen met haar zoon. Dat ging niet makkelijk. Uiteindelijk heb ik toch met haar schoondochter het een en ander kunnen voorbereiden. Hoe mooi is het nu, ondanks dat mevrouw ziek is, ze zo zit te genieten.”

Troubadour Rob Krot voelde feilloos aan waar mevrouw van houdt. Geen meezingers voor haar, maar mooie gevoelige liedjes zoals ook ‘Voor haar’ van Frans Halsema. Haar zoon, schoondochter en drie kleindochters hebben ook samen met elkaar genoten van dit bijzondere optreden.

Het optreden van Rob Krot was een vervolg op de Ali B Vrienden Tour. Op Koningsdag 2020 organiseerden Ali B en zijn vrienden, zoals Karin Bloemen, Wolter Kroes, Gerard Joling samen met Vier het Leven, optredens voor bewoners van negen woonzorgcentra door heel Nederland. Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten.

Informatie over Vier het Leven is te vinden op de website, via het landelijk telefoonnummer 035–52 45 156 of info@4hetleven.nl. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden