Alle deelnemers mogen trots zijn op het behaalde resultaat bij deze wedstrijd. (Foto: 't Zumpke)
Alle deelnemers mogen trots zijn op het behaalde resultaat bij deze wedstrijd. (Foto: 't Zumpke) (Foto: 't Zumpke)

Mooie vangst bij derde jeugdwedstrijd 't Zumpke

  Ingezonden

De derde jeugdviswedstrijd van hengelsportvereniging ’t Zumpke verliep naar volle tevreden. Ondanks het winderige weer was de vangst toch goed te noemen. Door 22 jonge vissers werden 269 stuks gevangen oftewel ruim 30 meter vis. Na afloop kregen alle deelnemers een tuigje en een kilo lokvoer mee naar huis.

ENTER - In de groep tot en met 10 jaar was de uitslag als volgt. Job Myer behaalde de eerste plaats met achttien vissen met een totale lengte van 229 centimeter. 

Hij wordt op de voet gevolgd door Tim Kuipers met hetzelfde aantal vissen, met een totale lengte van 227 centimeter. Pelle Myer heeft ook een mooie prestatie neergezet met achttien vissen met een totale lengte van 204 centimeter.

Hugo Wessels mag in de groep van 11 tot en met 14 jaar de eerste plaats bijschrijven met 29 vissen en 348 centimeter. Met 32 vissen van in totaal 316 centimeter staat Gijs Lammertink op de tweede plek. Jelte er Weel heeft 25 vissen gevangen met een totale lente van 273 centimeter en staat daarmee op de derde plaats.

Kijk voor de volledige uitslag en wat foto's op de site van de vereniging.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden