Trotse AMV-leden met hun welverdiende diploma.  (Foto: Mieke van 't Oever)
Trotse AMV-leden met hun welverdiende diploma. (Foto: Mieke van 't Oever) (Foto: Mieke van 't Oever)

Diploma voor jeugdleden van Harmonie Sint Jan

  Ingezonden

Acht jeugdleden van Harmonie Sint-Jan hebben vrijdag 19 juni hun diploma Algemene Muzikale Vorming (AMV) in ontvangst mogen nemen. Voorzitter Erik te Wierik deelde de diploma's uit aan de trotse blokfluiters.

WIERDEN - Het jaar startte met lessen op de maandagmiddag in basisschool het Galjoen onder de bezielende leiding van Leonie van Viersen. Helaas gooide ook hier corona roet in het eten. Vanaf half maart mocht er niet meer gezamenlijk worden gemusiceerd. 

Maar Leonie was niet voor één gat te vangen en ze ging wekelijks via Skype door met de AMV-lessen. Het samenspelen was soms een uitdaging, maar de kinderen hebben er niet minder om geleerd. Omdat de muziekvereniging al twee jaar zonder eigen huisvesting zit, was het een uitdaging om een geschikte locatie te vinden voor een volwaardig diplomaconcert. 

De diploma-uitreiking vond plaats bij Het Anker in Wierden. Hierdoor konden toch de vaders en moeders erbij aanwezig zijn. Ook alle opa’s, oma’s, ooms, tantes en alle leden van muziekvereniging Harmonie Sint-Jan konden meekijken via een livestream op de besloten Facebookpagina van de muziekvereniging.

Kijk voor meer informatie op de website van Harmonie Sint Jan. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden