Om het jubileum te vieren houdt Landgoed Het Rheins in het weekend van 10,11 en 12 juli een volledig coronaproof 'festivalweekend' op terras. (Eigen foto)
Om het jubileum te vieren houdt Landgoed Het Rheins in het weekend van 10,11 en 12 juli een volledig coronaproof 'festivalweekend' op terras. (Eigen foto) (Foto: Landgoed Het Rheins)

Landgoed Het Rheins bestaat 20 jaar

  Ingezonden

Wat destijds in 1998 begon met een idee van de familie Mol om een omschakeling te maken van een agrarisch bedrijf naar een horeca en recreatie en in 2000 haar deuren opende, bestaat Landgoed Het Rheins 20 jaar.

ENTER - Rien Mol is samen met broer Bart Mol eigenaar van het bedrijf. "Op 15 juni was het precies 20 jaar geleden dat wij ons bedrijf hebben laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Destijds vond de officiële opening plaats op 1 juli. Nu zijn we inmiddels 20 jaar verder en hebben wij er door de jaren heen een prachtig en regionaal bekend en gewaardeerd bedrijf mogen opbouwen.”

Successen
De broers hebben in die jaren gewerkt aan hun bedrijf en laten groeien van een restaurant met een kinderboerderij naar een multifunctioneel landgoed met restaurant, zalen, drie grote terrassen en zes luxe boerderij-vakantiehuizen. Ook successen werden er geboekt, waaronder Nationale Groen Prijs 2002 door IENS restaurantgidsen (tegenwoordig The Fork), kindvriendelijkst restaurant in 2011, Vakantiepark nummer 3 van Nederland in 2014, de Terras Ster 2016 voor medewerker Andre Homan tijdens terras top 100, Publieksprijs Terras Top 100 2017 en Trouwbedrijven Award 2018 voor best beoordeelde locatie. Rien vervolgt: “Al met al een lijst om trots op te zijn, dat wij niet hadden kunnen realiseren zonder de gedrevenheid van onze medewerkers. Wij zijn maar wat trots op ons bedrijf, ondanks dat wij momenteel door corona een lastige en uitdagende tijd hebben. Door inventief en creatief te blijven en kansen te zoeken zullen we ons door deze tijd heen slaan. Maar ook moeilijke of lastige keuzes zullen op ons pad komen, ook dit hoort bij het ondernemen. Gelukkig merken we dat er voorzichtig een beetje vertrouwen bij de gasten terug komt en ons weer weet te vinden voor een terras bezoek of een feestje.”

Jubileum vieren
Graag hadden de broers met alle (oud-)medewerkers, familie en vrienden het 20-jarig bestaan groots willen gaan vieren, echter gooide het Corona virus en alles daaromheen ‘roet in het eten’. Daarom zal dit jubileum later dit jaar worden gevierd waarbij de broers natuurlijk hopen dat het dan ‘meer normaal’ is dan het momenteel is met de 1.5 meter samenleving.

Voor alle gasten gaat Landgoed Het Rheins in het weekend van 10,11 en 12 juli een 'festivalweekend' op het terras organiseren om het 20-jarig jubileum te vieren. Op 10 juli is er een Ibiza Ladies Night, 11 juli een Ribs & Beer Night en 12 juli een familiedag. Volledig coronaproof en binnen de geldende richtlijnen en vergunning van het Landgoed. Bij al deze georganiseerde dagen geldt: vooraf reserveren en houden aan de dan geldende corona maatregelen.

Inmiddels is de kaartverkoop van start gegaan. Alle informatie staat op de website van Het Rheins.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden