Bij het Heracles Soccer Camp staat plezier van de deelnemers voorop. (Foto: Heracles)
Bij het Heracles Soccer Camp staat plezier van de deelnemers voorop. (Foto: Heracles) (Foto: Heracles)

Heracles houdt in de zomer voetbalkampen

  Ingezonden

Heracles houdt in de zomervakantie voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar nu het weer kan verschillende Soccer Camps in Almelo en de regio.

ALMELO - De Soccer Camps in de zomervakantie worden gehouden volgens de richtlijnen van het RIVM en de regering. Hierdoor is er een gelimiteerd aantal Heracles Soccer Camps met maximaal 56 plaatsen per editie beschikbaar voor de jonge voetballiefhebbers. Ga snel naar www.heracles.nl/soccercamps voor meer informatie.
Tijdens het Heracles Soccer Camp staat voetbal drie dagen centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop. Tussen 9.00 en 15.00 uur kunnen voetballiefhebbers hier terecht.

Deelnemers krijgen hun eigen Heracles Soccer Camps-tenue. Daarnaast maakt Skill Games uit Fifa 20 ook onderdeel uit van het programma. Er zijn gezonde tussendoortjes en drinken. De kinderen trainen onder begeleiding van gekwalificeerde trainers. Alle deelnemers krijgen een Heracles Soccer Camps-medaille en maken kans op leuke voetbalprijzen. Meer informatie of aanmelden kan via de website

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden