Foto:

HSV ’t Zumpke is heel tevreden over de eerste jeugdviswedstrijd

  Ingezonden

De eerste jeugdviswedstrijd in coronatijd is naar volle tevredenheid verlopen. “Ondanks de beperkingen waarmee we te maken hebben was het een gezellige wedstrijd”, aldus een woordvoerder.

ENTER - “De deelnemers en toeschouwers hebben zich geweldig gedragen door rekening te houden met de gedragsregels en opgestelde protocollen. Een groot compliment. Vooraf werd door de organisatie duidelijk gemaakt hoe een en ander in zijn werk zou gaan. Alles ging wat afwijkend van de normale gang van zaken, onder meer de loting verliep anders en de gang naar de visstek moest ook op een andere manier plaatsvinden. Maar dit alles ging prima.”

Mooie resultaten
Van de negentien vissers wisten er zeventien vis aan wal te brengen. Hierbij zaten een paar mooie brasems van ongeveer 50 centimeter en zelfs een snoekje. De uitslag was als volgt. In de groep tot en met 10 jaar behaalde Pelle Myer de eerste plaats met een vis van 551 cm en in totaal 42 vissen. Op de tweede plaats prijkt de naam van Job Myer met een vangst van 22 vissen en een totaal van 297 centimeter.  Stan Rikkert staat op de derde plaats met acht vissen en 99 centimeter.

In de groep van 11 tot en met 14 jaar zijn er ook mooie resultaten behaald. Kai Pluimers mag de eerste plaats op zijn naam bijschrijven met 37 vissen en in totaal 450 centimeter. Met 23 vissen en een totaalaantal van 284 centimeter heeft Tom Freriksen een tweede plaats behaald. Op de derde plaats staat Ties Pluimers met 20 vissen en in totaal 246 centimeter.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en de volledige uitslag op de website van de Enterse hengelsportvereniging.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden