Logo dedriehoek.net


Door de coronacrisis kan het jubileum van Rita Kamp niet gevierd worden, daarom willen collega's haar op deze manier in het zonnetje zetten. (Eigen foto)
Door de coronacrisis kan het jubileum van Rita Kamp niet gevierd worden, daarom willen collega's haar op deze manier in het zonnetje zetten. (Eigen foto) (Foto: )

Rita Kamp is 25 jaar in dienst bij praktijk Vloedbeld

  Ingezonden

Rita Kamp - Dangremond is op 1 mei 1995 begonnen als doktersassistente in de praktijk van huisarts Stiggelbout. Op het moment dat huisarts Stiggelbout met pensioen ging in januari 2017 bleef Rita in de praktijk werken bij zijn opvolgster, huisarts Marieke Vloedbeld. 

WIERDEN - "Veel patiënten kennen haar al jarenlang als een vertrouwd gezicht en met name een vertrouwde stem aan de telefoon: belangstellend en begripvol", vertelt Marieke. "Enkele jaren geleden heeft ze de opleiding afgerond tot spreekuur ondersteuner van de huisarts. Dat heeft haar werkplezier als doktersassistente verhoogd.

Rita is een prettige collega om mee samen te werken: ze is adequaat, heeft veel humor en is altijd enthousiast. In al die jaren deel je veel lief en leed met elkaar. Zowel de leuke voorvallen in de praktijk maar ook de vele moeilijke momenten die dit werk met zich meebrengt."

Helaas kan haar jubileum, vanwege de coronacrisis, niet groots gevierd worden. Haar collega’s willen haar daarom met dit bericht graag in het zonnetje zetten. "Namens alle collega’s van huisartsenpraktijk Vloedbeld wensen we Rita van harte geluk met dit jubileum!"

Nieuwsoverzicht

Meer berichten