Het team in actie tijdens de wedstrijd tegen Veracles op 7 maart. (Foto: WVC Volley)
Het team in actie tijdens de wedstrijd tegen Veracles op 7 maart. (Foto: WVC Volley)

Gertjan ter Harmsel nieuwe trainer van WVC Volley D1

  Ingezonden

De Technische Commissie van WVC Volley heeft de afgelopen tijd diverse gesprekken gevoerd met potentiële trainers voor het dames 1-team. De keus is gevallen op Gertjan ter Harmsel, nu nog trainer bij de Krekkers in Mariaparochie.

WIERDEN - Na het vertrek van Frank van den Noort, die na een succesvolle periode van tien jaar de overstap heeft gemaakt naar Krekkers, is er een vacature ontstaan voor een hoofdtrainer. De club is verheugd te melden dat er in Gertjan ter Harmsel, huidig hoofdtrainer en coach van de Krekkers, een waardige opvolger is gevonden.

Ter Harmsel is geen onbekende voor club. Met enige regelmaat zat hij in de sporthal als toeschouwer bij de wedstrijden van Dames 1. Daarnaast heeft gespeeld bij het eerste herenteam.

Het doel van de nieuwe trainer en Weghorst Makelaardij WVC Volley is om de komende jaren meer jeugd te betrekken en met het team dames 1 blijvend in de eerste divisie te spelen.

Afgelast

In verband met het coronavirus zijn ook de trainingen en wedstrijden van WVC Volley D1 afgelast. Kijk voor het laatste nieuws op de Facebookpagina van het team:

www.facebook.com/wvcvolleyd1 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden