Vanaf donderdag 13 februari kunnen mensen bij het vernieuwde ING-servicepunt  terecht. (Foto: Polle@27images.com)
Vanaf donderdag 13 februari kunnen mensen bij het vernieuwde ING-servicepunt terecht. (Foto: Polle@27images.com)

Vernieuwd ING-servicepunt bij Reterink

  Ingezonden

door ING

Klanten van ING kunnen vanaf donderdag 13 februari zelf hun digitale bankzaken regelen bij het vernieuwde ING-servicepunt in Wierden. Het ING-servicepunt is gevestigd in boek- en kantoorvakhandel Reterink aan de Stationsstraat.

WIERDEN - Bij boek-en kantoorvakhandel Reterink kunnen klanten terecht voor een ruim assortiment tijdschriften, boeken, wenskaarten en kantoorartikelen. De verbouwing begint op 6 februari. Vanaf 13 februari kunnen ING-klanten in de winkel van John Reterink ook hun digitale bankzaken zelf regelen.

Hulp inroepen

Het vernieuwde ING-servicepunt biedt ING-klanten de mogelijkheid om zelf, in hun eigen omgeving van internetbankieren, hun bankzaken te regelen. Doordat er altijd een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kan de klant altijd hulp inroepen als het even niet lukt. En heeft de klant een specifieke vraag die de medewerker niet direct kan beantwoorden, dan is een afspraak met een adviseur op een ING-kantoor zo gemaakt. Bij dit nieuwe ING-servicepunt komen digitaal bankieren en persoonlijke dienstverlening samen. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn overigens gelijk aan die van de winkel.

Speciaal opgeleid
Ondernemer John Reterink: "Ook wij zien dat de behoeftes van klanten veranderen en dat veel klanten steeds digitaler worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Onze medewerkers zijn dan ook speciaal door ING opgeleid om klanten te helpen bij hun digitale bankzaken. Zo helpen we ING-klanten bij het installeren van de Mobiel Bankieren App en wijzen wij ze de weg in Mijn ING, de omgeving voor internetbankieren van ING. Met de Mobiel Bankieren App kunnen de klanten veel bankzaken zelfstandig met hun smartphone of tablet regelen, op een plek en een moment dat het hun uitkomt. ING-klanten kunnen voor hun digitale en dagelijkse bankzaken zes dagen per week terecht bij het nieuwe ING-servicepunt in onze winkel."

Medewerkers van boek- en kantoorvakhandel Reterink helpen mensen die nog niet zo digitaal vaardig zijn graag bij het aanvragen van internetbankieren van ING. Als zij hun ING Betaalpas en identificatiebewijs meebrengen is het aanvragen van Mijn ING en het activeren van de ING Mobiel Bankieren App zo gedaan. Bankieren wordt hiermee nog eenvoudiger en zo hebben mensen heeft nog meer inzicht in hun bankzaken.

Openingstijden
Het ING-servicepunt bevindt zich bij boek- en kantoorvakhandel Reterink aan de Stationsstraat in Wierden. De openingstijden zijn maandag van 09.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden