Foto: GV Wierden

Succesvolle dag voor meiden van GV Wierden

  Ingezonden

Tijdens de eerste wedstrijd op zaterdag 1 februari waren de pupil 1-meiden aan de beurt: Sanne Jansen, Jorieke Spijker, Isa Schreur, Merle Dollen, Doreen Bakker en Fay Maassen van de Brink. Ze hebben allemaal laten zien wat ze kunnen. Twee meiden hebben zich zelfs rechtstreeks geplaatst. 

In de tweede wedstrijdronde was het de beurt aan de instappers: Yfke Tibben, Eline Broeze, Sanne Borkent, Annabel Reterink en Lise Meijer. Dit was hun eerste echte wedstrijd, maar ondanks dat hebben ze het erg goed gedaan. Hier hebben zich ook twee meiden rechtstreeks geplaatst voor de finale.

Tijdens de derde wedstrijd was het de beurt aan de meiden van pupil 2: Carmen ter Brake en Else Oosterhuis. Voor Carmen was het haar eerste turnwedstrijd. Helaas ging balk niet zo als gehoopt, maar de andere onderdelen gingen wel erg goed en heeft ze laten zien wat ze kan. Else heeft zich erg verbeterd ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar viel ze wel drie keer van de balk en dit jaar bleef ze netjes op de balk staan. Helaas hebben de meiden zich niet direct geplaatst voor de finale. Tijdens de play off-wedstrijden kunnen ze nog een plekje proberen te veroveren voor de finale.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan de senioren: Silke Koster en Romy Jonker. Beide meiden hebben nieuwe dingen laten zien en netjes gewerkt. Helaas ging niet alles zoals we gehoopt hadden, nog even oefenen voor de play off-wedstrijden en dan hopen op een finale plaats. Al met al een geslaagde dag! Erg trots op wat de meiden gepresteerd hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden