Kemen Auteri (blauw) kampioen in Slagharen. (Eigen foto)
Kemen Auteri (blauw) kampioen in Slagharen. (Eigen foto)

Mooie resultaten voor judoka's van Judoschool Haagsma

  Ingezonden

De selecties van Judoschool Haagsma pakken podiumplaatsen in Slagharen waar het 22ste Noord-Oost judotoernooi werd georganiseerd. Ruim 600 judoka's uit den lande kwamen hier strijden. 

WIERDEN / SLAGHAREN - Kemen Auteri in de -73 kilo klasse, Dali Lammertink in de +63 kilo klasse, Rian Meijers in de -50 kilo klasse en Ilan Bakacak in de -24 kilo klasse pakten het goud. Alle vier verzorgen ze het judospel zeer goed. Kemen Auteri met zijn aanvallend spel wisselde zijn worpen af en besliste de meeste partijen met worpen. Rian Meijers juist weer gevarieerd en scoorde ook op de grond, het ne-waza gevecht noemen ze dat bij judo.
Dali Lammertink had het niet echt zwaar. De meeste tegenstand kwam van haar clubgenote Lotte Mettinkhof die het zilver pakte. Lotte kruipt steeds dichter bij Dali qua prestaties en dit zal in de toekomst nog mooie wedstrijden gaan opleveren verwachten wij. Ilan Bakacak is in dit nieuwe jaar niet te stoppen. Met zijn wissel aanvallen verrast hij iedereen.

Trainers Chantal Klein Gunnewiek, Marjolein Besnyöi en Marc Haagsma zijn erg blij met de wedstrijdontwikkelingen binnen de judoschool. Marjolein: 'Dit komt vooral door de rust in de club, de continuïteit en de goede sfeer. We laten de judoka's hard trainen maar wel met veel plezier en dat levert tot nu toe deze resultaten op.’

Resultaten van 1 februari 2020 in Slagharen op een rij:
Goud: Kemen Auteri, Rian Meijers, Ilan Bakacak en Dali Lammertink. Zilver: Lotte Mettinkhof, Lars Nijkamp, Luca Richardson, Cas Hoeks en Tygo Yska. Brons: Gijs Heering, Djim van der Velde, Douwe Leushuis, Sven Leushuis en Joost Hoeks.

 Judoschool Haagsma biedt iedere dinsdagmiddag bij Bodyfit judolessen aan voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 16 jaar. Kijk voor meer informatie op de website.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden