Foto: Jolien van Gaalen

Lee-Sanghers zoeken drummer

  Ingezonden

Koor De Lee-Sanghers uit Enter is op zoek naar een drummer omdat Gerrit Nijhuis te kennen heeft gegeven door privéomstandigheden te willen stoppen. De zangers betreuren dit ten zeerste, maar hebben volledig begrip voor zijn besluit. Gerrit wordt als drummer en als mens door een ieder zeer gewaardeerd.

ENTER - Voor een belangstellende drummer volgt hier enige informatie over het koor. De Lee-Sanghers zijn in 2002 begonnen als Shantykoor met het zingen van shanty's en zeemansliederen. Het koor bestaat op dit moment uit 47 zangers en vier muzikanten, waaronder de drummer. Er worden vaak liederen gezongen die ook bij veel oudere mensen in de smaak vallen.

Optredens van de Lee-Sanghers zijn vaak in zorgcentra, maar ook voor instellingen als het Rode Kruis, de Zonnebloem en dergelijke. Naast het door de Lee-Sanghers zelf georganiseerde Shantyfestival in Rijssen wordt er ook op andere festivals opgetreden. Traditioneel sluiten de Lee-Sanghers het jaar meestal af met een Kerstoptreden. Wekelijks wordt er gerepeteerd bij het zalencentrum De Kröl in Enter.

Belangstellende drummers die de gezelligheid van het koor en de optredens mee te beleven kunnen contact opnemen met secretaris Harm Wold via 0546-57 33 71.

Meer berichten